logo 't Brierke
park
November 2008
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Klimaatstraatfeest van start!

Het feest kan beginnen! Op 29 oktober opende wethouder Mary Fiers het Klimaatstraatfeest door middel van de plaatsing van het Klimaatstraatbord in de Atrechtlaan, in Eindhoven, Achtse Barrier.
Onder het genot van een klimaatneutraal ijsje van Het IJskonijn konden de buurtbewoners de eerste ideeën delen over het klimaatstraatfeest en konden de kinderen zich uitleven op de spelletjes.
Tijdens het Klimaatstraatfeest viert heel Nederland feest voor een beter klimaat. Honderden straten gaan de komende tijd aan de slag om energie en geld te besparen. De 500 actiefste straten krijgen op 16 mei 2009 een straatfeest cadeau!
Daarom wordt iedereen uitgenodigd om met je straat aan de slag te gaan en je ten eerste op te geven op de website www.klimaatstraatfeest.nl.
Hier kan je zien wie er nog meer mee doen in je straat en kan je lezen wat je allemaal zelf kan betekenen voor een beter klimaat, maar ook hoe je geld op je energierekening kan besparen! Kortom er zijn veel manieren om iets bij te dragen aan het klimaat en dat is best een feestje waard, dus doe mee de komende tijd en zorg dat je straat bij de beste 500 straten van Nederland hoort en feest mee op 16 mei 2009 met het klimaatstraatfeest.

Ilse Hoenderdos