Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
December 2011
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Een mooie en gezellige tijd is aangebroken op de speelzaal. Ook een spannende tijd voor onze peuters.
De speelzaal is al in Sinterklaassfeer gebracht door de Sinterklaascommissie en de jongens en meisjes zijn al hard aan het werk.
Ons thema voor de komende weken is POST. Er is door de ouders een mooie brievenbus gemaakt en die wordt veel gebruikt door de peuters. Iedere kleurplaat verdwijnt hierin, die gaat natuurlijk naar Sinterklaas. Elke kind heeft ook een eigen ‘brievenbusje’ gemaakt van een closetrolletje en wacht vol spanning af, of daar ook post van Sint en Piet in komt.

Het wordt een drukke tijd voor de Goedheiligman. Op 30 november kwamen de Sint en zijn knechten op de speelzaal. Daar werden dan ook al druk Sinterklaasliedjes geoefend.

Zelf Piet spelen is ook heel leuk, maar ook spannend. Het zijn de stoere jongens die het aandurven en het pakje aantrekken, maar voor de meisjes blijven toch de prinsessenkleren nummer een.

Al onze activiteiten zijn aangepast aan het thema, er worden schoentjes gezet (wat zou er in zitten) en pepernoten gebakken.
Spelenderwijs leren de kinderen bv. de kleuren: rode mijter, witte baard, gouden staf en ook tellen. Wat is er leuker dan pepernoten tellen en dan in jouw eigen zakje laten verdwijnen en dat gaat natuurlijk mee naar huis.

De donderdagochtend groep is gestart en heeft nog een paar plaatsen vrij.
Ook op maandagmorgen en donderdagmiddag komen er plaatsen vrij.

Wilt u eens zelf komen kijken, dan bent u altijd van harte welkom.
Uw peuter kan vanaf 2 jaar bij ons spelen.
Ons adres is: Marseillelaan 100a, bij basisschool de Klapwiek.
Ons telefoonnummer is 040 - 242 32 19.

Team PeuterPlaza Marseillelaan