Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Maart 2013
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Open dag De Vierring en Little Jungle

Saltoschool de Vierring
Wij bieden Jenaplan onderwijs met de nadruk op cultuur, van groep 1 t/m groep 8. Onze school heeft een continurooster dus uw kind verblijft tijdens de middagpauze op school. Iedere week hebben we een gezamenlijke weekopening in onze gezellige kuil; en een weeksluiting waarin toneel op het podium voor ouders door leerlingen wordt gespeeld. www.bsvierring.nl.

Zaterdag 16 maart wordt u verwelkomt door schooldirecteur dhr. W. Meuter. U kunt met uw kind(eren) gezellig op school komen kijken.
De kinderen kunnen kleien, verven of binnen spelen. Op het buitenplein kunnen ze naar hartenlust in de zandbak, op de speeltoestellen of lekker op de schoolfietsjes spelen. U als ouder kunt rustig naar een presentatie over de school luisteren en een rondleiding door de school maken. Ook zijn er ouders, leerkrachten en leerlingen aanwezig die u graag meer vertellen over de school.

Kinderopvang Little Jungle
Kindercentrum Pappa Aap is gevestigd in en bij Saltoschool de Vierring. Op deze locatie bieden we alle vormen van opvang aan: dagopvang (voor 0 tot 4-jarigen), peuteropvang (voor 2 tot 4-jarigen) en BSO (voor 4 tot 13-jarigen). Tijdens de open dag kunt u alle mogelijkheden van opvang bekijken, er zijn leidsters aanwezig om een rondleiding te maken. www.little-jungle.nl.