Archief - September 2005
September 2005
 
--> vaste rubrieken <--
--> sport <--
--> en verder <--
 
OKA activiteiten

VOORVERKOOP KLEDINGBEURS

Op zaterdag 8 oktober van 14:00 – 16:00 uur houdt de OKA weer zijn jaarlijkse najaarskledingbeurs. We starten de voorverkoop van de tafels op 28 september in de Mortel . We geven nummertjes uit vanaf 12.30 uur tot 13:00 uur. Vanaf 13:00 uur beginnen we met de verkoop van de tafels, dus kom op tijd. Er zijn verschillende afmetingen. U hoeft niet te bellen voor reservering, we verkopen alleen maar op 28 september de tafels.

KINDERSPEELGOEDBEURS.


Op 5 en 6 november organiseert de OKA weer de jaarlijkse kinderspeelgoedbeurs. De beurs is van 14.00 tot 15.30 uur in “De Mortel”. Voor deze markt kun je een tafel reserveren voor € 2,50 bij Henk, Savoiepad 133 (tel:06-51416612) De voorverkoop start op Dinsdag 27 oktober. Wees er snel bij want op is op. Je kunt voor 1 van de 2 dagen een tafel huren, dus niet voor beide dagen. En het is de bedoeling dat de kinderen zelf hun speelgoed verkopen dus niet de ouders (die mogen natuurlijk wel helpen). De entree voor deze speelgoedbeurs is € 0,50 voor volwassen en kinderen. Het zal zeker weer een drukke en gezellige beurs worden, dus ben er op tijd bij, om een tafel te huren en voor de beurs zelf. Tot 6 of 7 november.

Kijk voor meer informatie op onze website:

www.openkinderactiviteiten.tk

Groetjes OKA

De OKA kindervakantieweek in de Achtse Barrier

Het was een doorslaand succes, de kindervakantieweek met als thema verkeer. De organisatie had alles uit de kast gehaald om er iets geweldigs van te maken en met hulp van een groot (net te weinig) aantal vrijwilligers is dat ook zeker gelukt. Henk de Kleijn, een van de grote animators achter het festijn, wist te melden dat er zeker 160 kinderen per dag aanwezig waren. De dierenambulance was er, de firma Kusters gaf een demonstratie auto takelen en de fiets die zij tot duizelingwekkende hoogte hadden opgetakeld, kon nog net van een wisse dood gered worden. Van alle kinderen zijn foto’s gemaakt op een echte politiemotor. De wijkagenten hebben een vrijwilliger, die de weg kwijt was, met loeiende sirene weer naar het terrein achter De Wiek moeten brengen. Buiten een veelheid aan spelletjes was er in en om de grote tent ook nog veel te doen, een verkeerstuin, een enorm springkussen en nog veel meer. Robin van Echte van 6 jaar vond eigenlijk alles leuk, hij kon niet het allerleukste noemen. En vrijwilligster Iris van der Stokke (13 jaar) is voor het tweede jaar van de partij. Zij is de baas van het fietsbandenplakken, een heel leerzaam spelletje. Nikki Sijkers (7 jaar) is al een veteraan, zij komt ieder jaar. Het verkeer is hartstikke leuk, maar de speurtocht is het leukste. De verrassingsmiddag bracht een artiest: Rich Magic.
Zoals gebruikelijk werd afgesloten met de playbackshow op vrijdagavond. Het was al met al zeer geslaagd, en de organisatie hoopt volgend jaar weer een kindervakantieweek te organiseren en doet daarom wederom ook voor volgend jaar een beroep op U als vrijwilliger.

P. v.d. Linden